Hundebur

 

Hundebur kan være utrolig kjekt å ha når man har en firbeint bestevenn, og det kan brukes til så mangt. Mange tenker kanskje hvorfor skal jeg låse inn hunden min i ett bur? Men et hundebur kan brukes til så mangt. Og vi skal i denne artikkelen gå litt mer inn på hva man kan bruke ett hundebur til og hvorfor det er et must have for de fleste hundeeiere. Hold deg fast så setter vi i gang!

Hundebur i bil

En hund er som kjent menneskes beste venn, og man vil nesten gå over lik for at hunden skal ha det bra. Og da kan hundebur være en vesentlig del av hundens velvære og ikke minst sikkerhet. Er du ofte ute og kjører bil  med hunden som passasjer? Da finnes det to varianter for at hunden er sikrest mulig i bilen. Man kan investere i et hundebelte så hunden kan sitte sammen med deg i bilsetet, eller man kan ha et hundebur i bagasjerommet. Det som er fint med å ha det i bagasjerommet er at hvis man da sikrer at buret sittet godt fast, så er det det veldig sikkert og fint for hunden. Legg en god hundepute og en av hundens favorittpledd i bunnen av buret. Da vil din firbeinte bestevenn ha en behagelig og sikker biltur, og dere begge kommer lykkelige frem til ønsket destinasjon.

Les mer om GPS til hund her!

hundebur

Hundebur hjemme

Hvor slapper hunden din av når den er hjemme? Har den en liten krok med en hundepute elller hundekurv? Eller får den kanskje lov å være i sofaen med deg? Her igjen kan hundeburet være en super løsning. La hundeburet stå en plass med åpen dør åpen og med samme pute og pledd som den allerede elsker, så har den en plass å trekke seg tilbake til når den trenger deg. Så da kan et hundebur være en perkfekt sone for hunden å slappe av i.

Hundebur på reise

Hvis hunden allerede bruker hundebur hjemme og i bilen, så er det mest sansynlig allerede ett fristed for hunden hvor den føler seg hjemme og kan slappe av. Om det så er tilfellet så er det et supert utgangspunkt når du skal på reise til andre plasser. Om det så er et annet land eller om du bare skal besøke tante i Bergen, så vil hunden da ha en kjent plass å slappe av på i et eller nytt miljø. For er det en ting våres firbeinte helt trenger så er det å slappe av mellom all lekingen og kosingen. Da kan et bur være en glimrende løsning.

hundebur

Hvor får man tak i hundebur?

Hundebur kan man få tak i på så utrolig mange plasser. Din lokale dyrebutikk har det garantert, hvis ikke så er et kjapt google søk veien å gå. Det finnes veldig mange forskjellige varianter og størrelser av bur, men fortvil ikke. Det finnes masse god hjelp å få. Ta med hunden din til dyrebutikken, så kan jo krabaten få prøve ut og velge bur og størrelse selv, og en fagperson kan veilede deg til det rette buret.

Ikke overbevist om hundebur?

Det finnes så klart alternativer til hundebur, som nevnt tidligere kan man ha eget hundebelte i bilen, man kan ha hundeseng som de kan bruke til å slappe av i hjemme. Man kan også ha reiseseng til hunden som man kan bruke når de er på nye plasser som for eksempel når man er på reise. Det er ikke sånn at man må ha et bur for at hunden skal ha det bra, men det kan være et fint alternativ som absolutt er vært å tenke på.