Privacy Policy

Fortrolighedspolitik

Når du bruger Tail it produkter, vil personoplysninger blive behandlet om både den person, der har sat tjenesten op til brug og brugeren af produktet. Nedenfor finder du oplysninger om personlige data, der indsamles, og hvordan dine personoplysninger behandles, samt dine rettigheder i forbindelse med behandlingen af personoplysningerne.

Den person, der er ansvarlig for ovenstående personoplysninger, Tail it teknologier som (organisationsnummer 817 870 902). Tail it ‘s kontaktoplysninger er tilgængelige på www. tailit. local. Tail it kan kontaktes for ethvert spørgsmål, du måtte have om behandling af personoplysninger.

Når du bruger “vi”, “vores” eller “os” nedenfor, bliver det henvist til Tail it teknologier som.

Formålet samt grundlaget for at behandle personoplysninger om dig og den person, der bruger produktet, er at levere de tjenester, der er relateret til produktet, jf. GDPR artikel 6, stk. 1, litra b. behandling af personoplysninger, der ikke er direkte nødvendige for at give tjenesteydelser i forbindelse med produktet, vil være baseret på et andet retsgrundlag for behandling. For eksempel, dit udtrykkelige samtykke, se GDPR artikel 6, stk. 1, litra a. Dette vil blive beskrevet mere detaljeret nedenfor.

Da produktet kan bruges af børn, er det vigtigt, at den person, der stiller produktet til rådighed for barnet, forklarer barnet, at produktet vil vise, hvor barnet er. Barnet skal være opmærksom på, hvad det betyder at bruge produktet, og at brugen af produktet indebærer at overføre oplysninger om, hvor barnet er i ansøgningen, og de websider, hvor tjenesterne fra Tail it er tilgængelig. Samtidig er det vigtigt, at du forklarer, at produktet ikke er en erstatning for voksne til at se børnene, og produktet kan ikke vise, hvor barnet er på alle tidspunkter, produktet ikke altid viser præcis, hvor barnet er.


A. oplysninger, du giver os, når du køber eller registrerer et produkt
Når du køber eller registrerer et produkt, indsamler det oplysninger, der er nødvendige for kun at identificere dig som bruger og for at sende dig opdateringer, driftsmeddelelser og eventuelle fakturaer. Dette er:

  • Telefonnummer til dig, der registrerer eller aktiverer et SIM-kort
  • IMEI-nummeret på det produkt, du vil registrere eller aktivere.
  • Personligt identifikationsnummer for produktets ejer
  • Postadressen på dig, der ejer produktet
  • E-mail-adresse på dig, der ejer produktet

B. oplysninger, du vælger at give os, når du bruger produktet
Ved brug af produkter og tjenester fra Tail it , oplysninger om den person, der bruger det tilknyttede produkt er ved at blive indsamlet samt oplysninger om, hvem er ansvarlig for brugen af produktet, ofte forældre til brugeren.

Før de tjenester, der anvendes, er det nødvendigt at indsamle oplysninger, som er nødvendige for at bruge tjenesten. Dette er:

  • Telefonnummer på den person, der registrerer de oplysninger, der Tail it kan kontakte dig på.
  • Adgangskode, som du vælger

For at gøre tjenesterne mere brugervenlige accepterer du, at yderligere oplysninger også kan indsamles.

Dette er:

  • Profilbillede for både dig og brugeren af produktet
  • Navn eller identifikationsoplysninger om brugeren af produktet.
  • Placering af steder, du vælger at indtaste og navne, der identificerer disse steder
  • Link til Facebook for at importere venneliste, profilbillede og personlig beskrivelse, som du har indtastet på din profil.
  • Link til din kontaktliste for at importere kontaktlisten for at finde venner

Dette er oplysninger, som du indsender for at gøre tjenesten mere funktionel og brugervenlig for dig som bruger, og som du selv vælger, hvis du vil indtaste den i tjenesten/udgivelsen. Du vil stadig kunne bruge tjenesten, hvis du vælger ikke at angive disse oplysninger.

Når du kontakter kundeservice eller kommunikerer med os på andre måder, indsamler vi de oplysninger, der er relateret til kontakten, så vi kan følge op på kontakten senere. Dette vil være følgende oplysninger:

  • Dit navn
  • Din adresse, for at spare tid, hvis vi har brug for at sende dig noget
  • Din e-mailadresse og andre oplysninger, du angiver før eller under opkaldet med kundeservice.

Indsamling og brug af disse oplysninger er nødvendig for at levere de tjenester, der er forbundet med produktet.

C. oplysninger, vi modtager, når du bruger vores tjenester
Når du bruger de tjenester, der er knyttet til Tail it produkt, indsamler vi oplysninger, der gør det muligt for dig at bruge tjenesterne. Dette vil være:

Bruge oplysninger

For at gøre tjenesten mere tilpasset til din brug og for at give dig historiske oplysninger kan du vælge at acceptere registreringen af følgende oplysninger om din aktivitet via vores tjenester:

  • Hvilke tjenester du og/eller den person, der bruger produktet, har
  • Hvordan du har brugt tjenesterne
  • Placeringsdata om dig og/eller dit produkt i vores system
  • Fotos, chats, venner, kontakter og steder, du har tilføjet og besøge

I betragtning af at du accepterer denne registrering, vil oplysningerne ikke blive overført eller delt med tredjeparter eller andre udenforstående. Du vil stadig være i stand til at bruge tjenesten, selvom du vælger ikke at registrere de oplysninger, der er nævnt ovenfor.

Oplysninger om enhed

Vi indsamler oplysninger fra og om de enheder, du bruger til at levere de tjenester, der er knyttet til produktet. Vi indsamler:

  • Hardware-og software oplysninger om det anvendte produkt, såsom enhedsmodel, operativsystem, enhedens hukommelse, entydige applikations-id’er, entydige enhedsidentifikatorer, browsertype, sprog, batteriniveau og tidszone
  • Oplysninger om enhedssensorer, såsom accelerometre, gyroskoper, kompasser og mikrofoner; Og
  • Oplysninger om trådløse og mobile netværksforbindelser, såsom mobiltelefonnummer, tjenesteudbyder og signalstyrke.

Oplysninger om lokalisering
Når du bruger vores tjenester, kan vi indsamle oplysninger om din placering, herunder oplysninger om præcis placering ved hjælp af metoder, der omfatter GPS, trådløse netværk, mobile tårne, Wi-Fi adgangspunkter og andre sensorer, såsom gyroskoper, accelerometre og kompasser, for at levere tjenesterne til dig og for at optimere tjenesterne. De oplysninger, der derefter indsamles, er som følger:

  • Placering
  • Tidspunkt for placeringen

Indsamling og brug af disse oplysninger er nødvendig for at levere de tjenester, der er forbundet med produktet.

Cookies

Ligesom flere andre onlinetjenester og mobilapplikationer bruges cookies til at indsamle oplysninger om aktivitet, browser og enhed. Vi gemmer ikke identificerbare oplysninger via cookies, og oplysninger om brugeren kan ikke spores af Tail it via cookies.

De fleste browsere er indstillet til at acceptere cookies automatisk. Hvis du foretrækker det, kan du normalt fjerne eller afvise cookies via indstillingerne i din browser eller enhed. Husk dog, at hvis du fjerner eller afviser cookies, kan det påvirke tilgængeligheden og funktionaliteten af vores tjenester.

Login-oplysninger

Vi indsamler også logoplysninger, når du bruger vores websider. Indsamling og brug af disse oplysninger er nødvendig for at levere de tjenester, der er relateret til produktet, især for at beskytte sikkerheden og muligvis afdække fejl i softwaren.

Disse oplysninger omfatter blandt andet:

  • Oplysninger om, hvordan du har brugt vores tjenester.
  • Enhedsoplysninger, såsom browsertype og sprog.
  • Adgangstider
  • Sider, du har set
  • IP-adresse
  • Cookie-id’er

Vi kan også gemme nogle oplysninger lokalt på din enhed. For eksempel kan vi gemme oplysninger som cache, så du kan åbne appen og få adgang til indhold hurtigere.

Sådan bruger vi oplysninger

Oplysningerne bruges til at gøre tjenesterne tilgængelige for dig. Oplysningerne bruges også til at vedligeholde og sikre tjenesterne.

De indsamlede oplysninger bruges blandt andet til at:

  • Sende dig oplysninger, herunder via e-mail. For eksempel kan vi bruge e-mail til at besvare dine henvendelser til kundeservice eller til at sende dig generelle oplysninger om produkter eller tjenester, der ligner den tjeneste, du allerede har købt hos os. Hvis du ikke ønsker at modtage sådanne oplysninger, bedes du give os besked via den e-mail, du modtager fra os.
  • Bekræft din identitet, og undgå svindel eller anden uautoriseret eller ulovlig aktivitet. Når du køber et produkt, vil dit personlige nummer blive verificeret af en autoriseret tredjepart i tilfælde af køb via fakturaer, og Visa-kort vil blive verificeret, hvis du handler med kort.

Vi deler eller overfører ikke dine personlige oplysninger med andre uden dit samtykke hertil.

Hvor længe vi beholder dit indhold – sletning
Personlige data indsamlet som beskrevet ovenfor vil blive behandlet, så længe der er et grundlag og formål at behandle personlige oplysninger. Et formål med behandling af personlige oplysninger vil være til stede, så længe du bruger tjenesterne. Hvis du ikke bruger tjenesterne i en periode på 12 måneder, vil dine personlige oplysninger blive slettet automatisk. Du skal derefter tilmelde dig igen for at kunne bruge tjenesterne.
Du kan enten slette de personlige oplysninger via programmet eller websiderne eller ved at kontakte kundeservice. Hvis du sletter personlige oplysninger, der kræves til tjenesterne, kan det medføre, at du ikke længere er i stand til at bruge tjenesterne.
Hvis vi udelukkende behandler dine personoplysninger på grundlag af dit samtykke, sletter vi disse oplysninger, hvis du trækker dit samtykke tilbage.

CKontrol over dine oplysninger

For at du skal kunne kontrollere dine personlige oplysninger, får du adgang til følgende værktøjer:

Adgang til personlige oplysninger (indsigt) og opdateringer
Du vil få adgang til de vigtigste dele af personoplysninger, som behandles om dig eller brugeren af uret i applikationen eller på hjemmesiden, hvor du også kan opdatere/rette oplysningerne. Oplysninger, som ikke er tilgængelige der, kan tilgås ved at kontakte kundeservice. Vi vil dog være sikre på, at vi giver dig adgang til personlige oplysninger og ingen andre, der påstår at være dig, og beder dig derfor om at bekræfte din identitet eller give yderligere oplysninger, før vi giver dig adgang til eller opdaterer personlige oplysninger.

Ændring af de leverede oplysninger
Hvis du skifter mening om vores vedvarende evne til at indsamle data fra bestemte kilder, som du allerede har accepteret, som fra kontaktlister eller placeringstjenester, kan du blot ændre indstillingerne på din enhed, hvis disse muligheder er tilgængelige på enheden fra oplysninger, der indsamles. Hvis du gør dette, selvfølgelig, nogle tjenester vil miste fuld funktionalitet. Hvis disse muligheder ikke er tilgængelige på enheden, bedes du kontakte kundeservice.

Slet konto
Hvis du af en eller anden grund ønsker at slette din konto, kan dette gøres på hjemmesiden eller på app’en. Så vil alle dine data blive slettet. Hvis du ikke kan slette din konto, bedes du kontakte kundeservice og anmode om sletning.

Brug af data behandler

Data behandlere er andre, især andre virksomheder, som vi bruger til at behandle personlige oplysninger. Vi bruger følgende databehandlere, der er relateret til tjenesten:

  • Amazon Web Services server i Irland
  • Zendesk i USA
  • United Perfectum i Israel
  • Fakturering og betaling med Svea Finans som

Klager

Hvis du mener, at vores behandling af personoplysninger overtræder disse regler eller loven om privatlivets fred, herunder Persondataloven eller privatlivspolitikken (GDPR), kan du klage til data inspektoratet (Datatilsynet). Du finder oplysninger om, hvordan du kontakter data inspektoratet, på data inspektoratets websted: www.datatilsynet.no.

Ændringsforslag
Hvis du har modtaget disse oplysninger på andre måder end vores hjemmeside, så kan det være, at oplysningerne kan opdateres. Derfor kan du besøge vores hjemmeside på www. tailit. local for at sikre, at du har modtaget opdaterede oplysninger om behandling af personoplysninger.

Vi kan være nødt til at ændre oplysningerne om behandling af personlige oplysninger fra tid til anden, herunder som følge af ændringer i funktioner i produktet eller vores tjenester, eller hvis der er ændringer i de lovgivningsmæssige rammer for behandling af personoplysninger. Hvis disse oplysninger ændres, giver vi dig besked, hvis vi har dine kontaktoplysninger. Ellers vil opdaterede oplysninger altid findes på vores hjemmeside, se ovenfor.