Privacy Policy

Personvern

Når du bruker Tail it produkter, vil personlige data bli behandlet om både den personen som har satt tjenesten opp for bruk og brukeren av produktet. Nedenfor finner du informasjon om personopplysninger som samles inn og hvordan dine personopplysninger behandles, samt dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Personen som er ansvarlig for personopplysningene ovenfor, er Tail it Technologies AS (organisasjonsnummer 817 870 902). Tail it’s kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.tailit.local. Tail it kan kontaktes for eventuelle spørsmål du måtte ha om behandling av personopplysninger.

Ved bruk av «vi», «vår» eller «oss» nedenfor, refereres det til Tail it Technologies AS.

Formålet, samt grunnlaget, for å behandle personopplysninger om deg og personen som bruker produktet, er å levere tjenester relatert til produktet, jf. GDPR artikkel 6, avsnitt 1, punkt b. behandling av personopplysninger som ikke er direkte pålagt å gi tjenester relatert til produktet, vil være basert på andre rettslige grunnlag for behandling. For eksempel ditt uttrykkelige samtykke, jf GDPR artikkel 6, paragraf 1, punkt a. Dette vil bli beskrevet mer detaljert nedenfor.

Siden produktet kan brukes av barn, er det viktig at personen som gjør produktet tilgjengelig for barnet, forklarer til barnet at produktet vil vise hvor barnet er. Barnet bør være klar over hva det betyr å bruke produktet, og at bruken av produktet innebærer overføring av informasjon om hvor barnet er i App og nettsidene der tjenestene fra Tail it er tilgjengelig. Samtidig er det viktig at du forklarer at produktet ikke er en erstatning for voksenoppsyn for barna og produktet kan ikke vise hvor barnet er til enhver tid eller nøyaktig hvor barnet er.


A. informasjon du gir oss når du kjøper eller registrerer et produkt
Når du kjøper eller registrerer et produkt, samler det informasjon som er nødvendig for å identifisere bare deg som bruker og til å sende deg oppdateringer, driftsmeldinger og eventuelle fakturaer. Dette er:

  • Telefonnummer til deg som registrerer eller aktiverer et SIM-kort
  • IMEI-nummeret til produktet du ønsker å registrere eller aktivere
  • Personlig identifikasjonsnummer til eieren av produktet
  • Postadressen til deg som eier produktet
  • E-post-adresse til deg som eier produktet

B. informasjon du velger å gi oss når du bruker produktet
Ved bruk av produkter og tjenester fra Tail it, samles det inn informasjon om personen som bruker det tilknyttede produktet, i tillegg til informasjon om hvem som er ansvarlig for bruken av produktet, ofte brukerens foreldre.

Før tjenesten tas i bruk, er det nødvendig å innhente informasjon som er nødvendig for å bruke tjenesten. Dette er:

  • Telefonnummeret til personen som registrerer informasjonen som Tail it kan kontakte deg på.
  • Passord, som du velger

For å gjøre tjenestene mer brukervennlige, godtar du at ytterligere informasjon kan også samles inn.

Dette er:

  • Telefonnummer til deg som registrerer eller aktiverer et SIM-kort
  • IMEI-nummeret til produktet du ønsker å registrere eller aktivere.
  • Personlig identifikasjonsnummer til eieren av produktet
  • Postadressen til deg som eier produktet
  • E-post-adresse til deg som eier produktet

Dette er informasjon som du sender for å gjøre tjenesten mer funksjonell og brukervennlig for deg som bruker og som du velger selv om du ønsker å skrive det inn i tjenesten. Du vil fortsatt kunne bruke tjenesten om du velger å ikke skrive inn denne informasjonen.

Når du kontakter kundeservice eller kommuniserer med oss på andre måter, innhenter vi informasjon som er knyttet til kontakten, slik at vi kan følge opp kontakten senere. Dette vil være følgende informasjon:

  • navnet ditt
  • Din adresse, dette for å spare tid i tilfelle vi trenger å sende deg noe
  • Din e-postadresse og annen informasjon du oppgir før eller under samtalen med kundeservice.

Innsamling og bruk av denne informasjonen er nødvendig for å levere tjenestene som er knyttet til produktet.

C. informasjon vi mottar når du bruker tjenestene våre
Når du bruker tjenestene knyttet til Tail it produktet, samler vi inn informasjon som vil gjøre deg i stand til å bruke tjenestene. Dette vil være:

Bruk informasjon

For å gjøre tjenesten mer tilpasset din bruk og for å gi deg historisk informasjon, kan du velge å samtykke til registrering av følgende informasjon om aktiviteten din gjennom våre tjenester:

  • Hvilke tjenester du og/eller personen som bruker produktet, har brukt
  • Hvordan du har brukt tjenestene
  • Posisjonsdata om deg og/eller ditt produkt i vårt system
  • Bilder, chatter, venner, kontakter og steder du har lagt til og besøker

Gitt at du godtar denne registreringen, vil informasjonen ikke bli overført eller delt med tredjeparter eller andre utenforstående. Du vil fortsatt kunne bruke tjenesten selv om du velger å ikke registrere informasjonen som er nevnt ovenfor.

Informasjon om enheten

Vi innhenter informasjon fra og om enhetene du bruker til å levere tjenestene som er knyttet til produktet. Vi samler inn:

  • Maskinvare-og programvareinformasjon om produktet som brukes, for eksempel enhetsmodell, operativsystem, enhetsminne, unike program identifikatorer, unike identifikatorer for enheter, type nettleser, språk, batterinivå og tidssone
  • Informasjon om enhetssensorer, for eksempel akselerometre, gyroskoper, kompass og mikrofoner; Og
  • Informasjon om trådløse og mobile nettverkstilkoblinger, for eksempel mobiltelefonnummer, tjenesteleverandør og signalstyrke.

Informasjon om lokalisering
Når du bruker tjenestene våre, kan vi innhente informasjon om posisjonen din, inkludert informasjon om presis plassering ved hjelp av metoder som inkluderer GPS, trådløse nettverk, mobile tårn, Wi-Fi-tilgangspunkter og andre sensorer, for eksempel gyroskoper, akselerometre og kompass, for å gi tjenester til deg og for å optimalisere tjenestene. Informasjonen som samles inn, er som følger:

  • Lokasjon
  • Tidspunkt for lokasjonen

Innsamling og bruk av denne informasjonen er nødvendig for å levere tjenestene som er knyttet til produktet.

Informasjonskapsler

I likhet med flere andre nettbaserte tjenester og mobilapper brukes informasjonskapsler til å samle inn informasjon om aktivitet, nettleser og enhet. Vi lagrer ikke identifiserbar informasjon via cookies, og informasjon om brukeren kan ikke spores av Tail it via informasjonskapsler.

De fleste nettlesere er innstilt til å godta informasjonskapsler automatisk. Hvis du foretrekker det, kan du vanligvis fjerne eller avvise informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren eller enheten din. Husk imidlertid at hvis du fjerner eller avviser informasjonskapsler, kan det påvirke tilgjengeligheten og funksjonaliteten til tjenestene våre.

Innloggingsinformasjon

Vi innhenter også informasjonslogg når du bruker nettsidene våre. Innsamling og bruk av denne informasjonen er nødvendig for å levere tjenester relatert til produktet, spesielt for å ivareta sikkerheten og muligens avdekke feil i programvaren.

Denne informasjonen omfatter blant annet:

  • Detaljer om hvordan du brukte våre tjenester.
  • Enhetsinformasjon, for eksempel nettlesertype og språk.
  • Aksesstid
  • Sider du har vist
  • IP-adresse
  • Identifikatorer for informasjonskapsler

Vi kan også lagre noe informasjon lokalt på enheten din. Vi kan for eksempel lagre informasjon som hurtigbuffer, slik at du kan åpne appen og få tilgang til innhold raskere.

Hvordan vi bruker informasjon

Informasjonen brukes til å gjøre tjenestene tilgjengelige for deg. Informasjonen brukes også til å vedlikeholde og sikre tjenestene.

Informasjonen som samles inn, brukes blant annet til å:

  • Sende deg informasjon, inkludert via e-post. For eksempel kan vi bruke e-post til å svare på dine henvendelser til kundeservice eller for å sende deg generell informasjon om produkter eller tjenester som ligner på tjenesten du allerede har kjøpt fra oss. Hvis du ikke ønsker å motta slik informasjon, vennligst gi oss beskjed via e-posten du mottar fra oss.
  • Verifisere identiteten din og forhindre svindel eller annen uautorisert eller ulovlig aktivitet. Når du kjøper et produkt, vil ditt personlige nummer bli verifisert av en autorisert tredjepart i tilfelle kjøp via fakturaer, og Visa-kort vil bli verifisert dersom du handler med kort.

Vi vil ikke dele eller overføre dine personlige opplysninger med andre uten ditt samtykke til dette.

Hvor lenge beholder vi dine data-sletting

Personlige data som er samlet inn som beskrevet ovenfor vil bli behandlet så lenge det er grunnlag og formål å behandle personopplysninger. Et formål for behandling av personlig informasjon vil være tilstede så lenge du bruker tjenestene. Hvis du ikke bruker tjenestene i løpet av en periode på 12 måneder, blir dine personlige opplysninger slettet automatisk. Du må deretter registrere deg på nytt for å kunne bruke tjenestene.

Du kan enten slette den personlige informasjonen via programmet eller nettsidene, eller ved å kontakte kundeservice. Hvis du sletter personlig informasjon som er nødvendig for tjenestene, kan dette føre til at du ikke lenger kan bruke tjenestene.

Hvis vi behandler dine personopplysninger utelukkende på grunnlag av ditt samtykke, vil vi slette denne informasjonen hvis du trekker tilbake samtykket ditt.

Kontroll over informasjonen din

For at du skal kunne sjekke dine personlige opplysninger, vil du ha tilgang til følgende verktøy:

Tilgang til personlig informasjon (innsikt) og oppdateringer
Du vil ha tilgang til de viktigste delene av personopplysninger behandlet om deg eller brukeren av klokken i programmet eller på nettstedet, der du også kan oppdatere/korrigere informasjonen. Informasjon som ikke er tilgjengelig der, kan nås ved å kontakte kundeservice. Vi ønsker imidlertid å være sikre på at vi gir tilgang til personopplysninger til deg og ingen andre som hevder å være deg, og derfor ber deg om å verifisere identiteten din eller gi ytterligere informasjon før vi lar deg få tilgang til eller oppdatere personopplysninger.

Endring av informasjon gitt
Hvis du ombestemmer deg om vår kontinuerlige evne til å samle inn data fra bestemte kilder som du allerede har godtatt, for eksempel fra kontaktlister eller posisjonstjenester, kan du ganske enkelt endre innstillingene på enheten din, hvis disse alternativene er tilgjengelige på enheten fra informasjonen samles inn. Hvis du gjør dette, selvfølgelig, vil noen tjenester miste full funksjonalitet. Hvis disse alternativene ikke er tilgjengelige på enheten, kan du kontakte kundeservice.

Slett konto
Hvis du av en eller annen grunn ønsker å slette kontoen din, kan dette gjøres på nettstedet eller i appen. Deretter blir alle dataene dine slettet. Hvis du ikke kan slette kontoen din, kan du kontakte kundeservice og be om sletting.

Bruk av databehandlere

Databehandlere er andre, spesielt andre selskaper, som vi bruker til å behandle personopplysninger. Vi bruker følgende databehandlere knyttet til tjenesten:

  • Amazon Web Services- server i Irland
  • Zendesk i USA
  • United Perfectum i Israel
  • Onlinecity.dk i Danmark

Klager

Hvis du mener at vår behandling av personopplysninger bryter med disse reglene eller personvernloven, inkludert person informasjons loven eller personvernerklæringen (GDPR), kan du klage til Datatilsynet (Datatilsynet). Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kontakter Datatilsynet, kan du gå til webområdet for Datatilsyn: www.datatilsynet.no.

Endringer

Hvis du har mottatt denne informasjonen på noen annen måte enn vår nettside, så kan det være at informasjonen kan bli oppdatert. Derfor, besøk vår hjemmeside på www. tailit. local for å sikre at du har mottatt oppdatert informasjon om behandling av personopplysninger.

Det kan hende vi må endre informasjonen om behandling av personopplysninger fra tid til annen, blant annet som følge av endringer i funksjonene i produktet eller tjenestene våre, eller om det er endringer i regelverket for behandling av personopplysninger. Hvis denne informasjonen endres, vil vi varsle deg hvis vi har kontaktinformasjon. Ellers vil oppdatert informasjon alltid bli funnet på vår hjemmeside, se ovenfor.